Sayfa Görseli

Hikayemiz

HABERLER

26

Mayıs

2016

Muratbey’e Dünyaca Ünlü "QUDAL-Kalitede 1 Numara" Madalyası

Türkiye’nin yenilikçi ve öncü peynir markası Muratbey, dünyanın önde gelen araştırma şirketlerinden ICERTIAS’ın 100 kategoride gerçekleştirdiği “kalite” araştırmasında QUDAL Madalyasına layık görüldü. Türkiye’nin “1 Numaralı” kaşar peyniri markası seçilen Muratbey, böylece dünya çapındaki markaların da sahip olduğu "QUDAL - Kalitede 1 Numara" madalyasını taşımaya hak kazandı.

Kaliteli üretim anlayışı Muratbey’e dünyanın en prestijli kalite madalyası ödülü QUDAL ödülünü getirdi. Türkiye’nin en kaliteli kaşar peyniri markası seçilen Muratbey, İsviçre Merkezli belgelendirme kuruluşu ICERTIAS tarafından QUDAL Madalyası'na layık görüldü. Böylece Muratbey;  Nike, Signal, Chicco, Mercedes, Bosch ve Henkel gibi dünyaca ünlü markaların da aldığı “QUDAL-Kalitede 1 Numara” madalyasını almaya hak kazandı.  

QUDAL dünyanın en prestijli ödüllerinden

5 Kıtada 40’dan fazla ülkede yer alan Uluslararası belgelendirme (sertifikalandırma) birliği ICERTIAS; özel, siyasi açıdan bağımsız bir kuruluş. ICERTIAS pazarı yenilikçi formlara teşvik etmeyi, hem yerel hem de ulusal ölçekte çalışmalar yapmayı ve yapılan çalışmaları desteklemeyi amaçlıyor. Kurum öncelikle ürünlerin kalitesinin dünya çapında tanınmasını önemsiyor. Bunun yanı sıra müşteri ve müşteri ilişkilerine de son derece önem veriyor. ICERTIAS yalnızca Dünya çapında kalitesine ve değerine uygun kurum ve kuruluşlarla çalışıyor.

ICERTIAS, tüm uluslararası firmaların almak için yarıştığı Best Buy Award, QUDAL QUality meDAL ve ICERTIAS Customers’ Friend Programlarıyla beş kıtada 40’dan fazla ülkede yer alıyor. Tüm dünyadaki tüketiciler, QUDAL-QUality  meDAL ödülü taşıyan ürünleri ve hizmetleri almayı tercih ediyor. Ayrıca Türkiye’de yapılan araştırmalarda Türklerin yüzde 64.4’nün kalitede QUDAL-QUality meDAL altın madalyalı ürünleri tercih ettiğini de ortaya koyuyor.

Muratbey’in güçlü marka algısı etkili oldu

Ocak 2016’da yapılan QUDAL’ın geniş çaplı araştırmasında, Türk vatandaşlarına "Kendi tecrübe ve görüşlerinize göre Türk pazarında kesinlikle en kaliteli ürünü sunan kaşar peyniri üreticisi ya da tedarikçisi hangisidir” sorusu yöneltildi. Katılımcıların büyük çoğunluğu ilk marka olarak Muratbey yanıtını vererek bu soruyu yanıtladı. Araştırma, tüketicilerin deneyimleri, tecrübeleri ve memnuniyeti baz alınarak, açık uçlu sorular yöneltilerek ve uluslararası standartlara uygun bir biçimde gerçekleştirildi. Katılımcılara şıklar sunmak yerine direkt olarak kendi fikirlerinin sorulması da Muratbey’in marka algısının gücünü bir kez daha göstermiş oldu.

Muratbey İnovasyon ödülü de almıştı

Burgu, Naturena, Sürmeli, Topi  gibi ürünleri ile peyniri günün her saati yenilebilen sağlıklı ve lezzetli bir atıştırmalık haline getiren Muratbey, İSO’nun İnovasyon Ödülü’ne de layık görülmüştü.