Sayfa Görseli

Tarifler

Misto ile Çiçek Mantı

Misto ile Çiçek Mantı

İçindekiler

Hamur için:

  • 250 gr un
  • 250 ml ılık su
  • Çok az tuz

İç dolgusu için:

  • 1 paket Misto peynir
  • 100 gr Muratbey krem ​​peynir
  • 500 gr haşlanmış ıspanak
  • 1/2 soğan
HAZIRLIK

35 DK

PİŞİRME

3-4 DK

PORSİYON

2

YAPILIŞI

Hamurun malzemelerini pürüzsüz bir kütle haline getirin ve yaklaşık 20-30 dakika kapalı olarak bekletin. Bu arada dolguyu hazırlayın. Ispanakları yıkayıp, haşlayın. Soğanı doğrayın ve biraz yağ ile hafif kavurun. Haşlanmış ıspanakları kıyın ve krem ​​peynirle karıştırın. Kızarmış soğanı ekleyin ve dolgu malzemenizi iyice karıştırın. Hamuru açın ve yuvarlak şekilleri kesin. Ortaya bir çorba kaşığı dolguyu ve 1 tane Misto peynir koyun ve kenarlarını sıkıştırın

1 litre tuzlu suyu kaynatın ve mantıları yaklaşık 3-4 dakika pişirin. Misto peynirler ile süslediğiniz tabaklarda sunun.