Sayfa Görseli

Tarifler

HERBAN ÇANAĞINDA PORSİYONLUK İFTARİYELİK

HERBAN ÇANAĞINDA PORSİYONLUK İFTARİYELİK

İçindekiler

HAZIRLIK

15 DK

PİŞİRME

5 DK

PORSİYON

KİŞİ BAŞI

YAPILIŞI

Peynir dilimlerini porsiyonluk kaplara koyalım.  Porsiyonluk fırın kabınız yok ise fırın kağıdını, Herban peynir dilimi kenarlarından  2 parmak taşacak şekilde çanak şeklinde keserek, porsiyonluk kaselerinizi hazırlayabilirsiniz.  Kişi başına birer adet olmak üzere Muratbey Naturena Herban peyniri 200 dereceye ayarlı, önceden ısıtılmış fırında eriyene kadar pişirelim. Üzerine aynı boyutlarda kesilmiş fırın kâğıdı kapatalım ve paket lastiği ile sabitleyip, soğumaya bırakalım. Peynir soğuduktan ve bir çanak şeklini aldıktan sonra fırın kâğıtlarını çıkartarak servis tabağına alalım. Muratbey Herban’dan yapılmış çanağımızı istediğimiz iftariyelik yiyeceklerle servis edebiliriz. Afiyet olsun         .

***Bu leziz tarifi bizim için https://www.instagram.com/nevalcoskun/ sitesindeki enfes lezzetlerle tanıdığımız Neval Coşkun hazırladı. Kendisine teşekkürlerimizle…