Tarifler
10-15 DK
10 DK
4
Tavaya zeytinyağı koyun. Üzerine temizlenmiş ayıklanmış ve ikiye bölünmüş biberleri ekleyin. Domatesleri ikiye, büyükse dörde bölün. Yanmaz tavaya alın, harlı ateşte tavayı sallayarak kızartın. Ayrı bir yerde sucukları kızartın. Muratbey Dilimli Izgara Peynirini ılık suda 10 dakika bekletin ve tavada yağsız olarak kızartın. Dört adet üçgen elde edecek şekilde kesin. Kızarttığınız diğer malzemelere en son sucuk ve Izgara Peyniri de ekleyin. Üzerine pul biber ve kekik serpiştirin. İnce kıyılmış maydanoz ile sıcak olarak servis edin.
*Bu leziz tarifi bizim için http://cafeportakal.blogspot.com.tr web sitesindeki enfes lezzetlerle tanıdığımız Bahar Erdoğan hazırladı. Kendisine teşekkürlerimizle…