Sayfa Görseli

Hikayemiz

HABERLER

2

Aralık

2019

MURATBEY’E EN ÜST SEVİYE GLOBAL GIDA GÜVENLİĞİ SERTİFİKASI

Uluslararası standartlarda ve kalitede ürettiği inovatif peynirlerini dünya sofralarıyla buluşturan Muratbey’in Uşak’taki fabrikasının BRC Global Gıda Güvenliği Sertifikası en üst seviyeye yükseltildi. Dünya çapında en prestijli sertifikalardan biri kabul edilen ve Türkiye’de sayılı firmada bulunan AA Grade BRC sertifikasına sahip olan Muratbey, bu sertifikayla dünya pazarlarındaki konumunu da bir üst seviyeye taşıdı.

İnovatif peynirlerini dünyada 4 kıtaya ulaştıran Muratbey Uşak’taki üretim tesisinde hijyen, gıda güvenliği, kalite gibi çok aşamalı denetimlerden geçerek Uluslararası AA Grade BRC Sertifikası’nın sahibi olmaya hak kazandı. Türkiye’de süt ve süt ürünleri sektöründe sayılı firmanın sahip olduğu sertifika gıda ticaretinde başta Avrupa ülkeleri olmak üzere pek çok ülkede talep edilen, en prestijli sertifikalardan biri olarak kabul ediliyor. Sağlıklı yaşam ve beslenme trendlerine uygun, yenilikçi peynirlerini dünya sofralarıyla buluşturan Muratbey, bu sertifika ile halihazırda bulunduğu pazarlarda global marka imajını bir üst seviyeye taşırken, yeni pazarlara giriş için de önemli bir avantaja sahip oldu.

Muratbey’de gıda güvenliği uluslararası standartlarda

BRC Global Gıda Güvenliği Sertifikası’nı en üst seviye olan AA seviyesine taşıyan Muratbey, HACPP, hijyen, gıda güvenliği ve kalite sistemleri hakkında uluslararası standartlara uygunluğunu onaylatarak, dünya gıda tedarik zincirinde kolaylıkla yer alabileceğini de bir kez daha kanıtlayarak, taçlandırdı.