Sayfa Görseli

Hikayemiz

HABERLER

6

Mart

2017

Muratbey, ABD Sağlıklı Ürünler Fuarında

Türkiye’nin doğal ve sağlıklı gıda üretiminde öncü peynir markası Muratbey, 10-12 Mart 2017 tarihlerinde ABD-Anaheim’de düzenlenecek olan “Natural Expo West 2017” fuarında birbirinden doğal ve lezzetli ürünleriyle gövde gösterisi yapacak.

Dünya pazarlarına sunduğu peynir çeşitleriyle Türkiye adına önemli başarılara imza atan Muratbey, 10-12 Mart 2017 tarihlerinde ABD-Anaheim’de düzenlenecek olan “Expowest Doğal Ürünler Fuarı”na katılıyor. Muratbey geçen yıl ilk kez katıldığı fuarda büyük ilgi görmüş ve ABD pazarına peynir ihracatına başlamıştı. Muratbey, fuarda birbirinden lezzetli; Burgu, Topi ve Sürmeli peynir çeşitleriyle yer alacak.

Muratbey Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erol, geçen yıl katıldıkları fuardan güzel dönüşler aldıklarını belirterek, “Peynirlerimiz çok beğenildi ve bizleri de şaşırtan büyük talepler geldi, ABD’ye ürünlerimizi ihraç etmeye başladık. Burgu, Sürmeli, Topi başta olmak üzere, tel peynir gibi Türkiye’de çok sevilen yenilikçi ürünlerimizi ABD’ye gönderiyoruz. Qudal Kalitede 1 Numara belgesi ile ödüllendirilen peynirlerimiz artık ABD’lilerin de sofralarını lezzetlendiriyor. Bu yıl da fuarda yerimizi alıp, yeni bağlantılar yapacağız” diye konuştu.

1981 yılından bu yana düzenlenmekte olan Natural Expo West 2017 fuarı ağırlıklı olarak ABD'nin Batı yakasındaki sağlıklı yaşam konusunda hassas tüketicilere ve bu sektörün oyuncularına hitap ediyor. Fuar doğal, sağlıklı gıda alanında dünya genelindeki en önemli ticari fuarlar arasında değerlendiriliyor.

Bu yıl 37. kere düzenlenecek olan Natural Product Expo West 2017 fuarında 124 farklı ülkeden 3.500'ün üzerinde gıda üreticisi, ithalatçısı ve distribütörünün iştirakçi olarak fuara katılması, yaklaşık 80.000 profesyonel ziyaretçinin fuarı ziyaret etmesi bekleniyor.