Sayfa Görseli

Ürünler

BALLI KAYMAKLI – PLUS

X

Şartlar ve koşullar :
Paydaşlarımızın sitelerinden seçtiğiniz birine yönlendirileceksiniz. Lütfen bu sitenin kendi "şartlar ve koşulları"nı okuduğunuzdan emin olun. MURATBEY paydaşlarımızın sitelerinden sorumlu değildir.

Muratbey Ballı Kaymaklı 200 gr

Muratbey Plus Ballı Kaymaklı - D Vitamini, prebiyotik ve bal ile zenginleştirilmiş, serum ( whey) protein içeren, yüksek kalsiyum kaynağı, az tuzlu, sağlıklı bir peynirdir.
Tüm bunların yanında ipeksi kıvamı ve muhteşem tadı ile sağlıklı ve keyifli bir lezzettir.
Antioksidan zenginliğiyle öne çıkan bal ve prebiyotikler sayesinde bu özel lezzet, bağışıklık sistemini güçlendirmeye katkı sağlar. İçerisindeki D vitamini ve serum (whey) proteini ile kemiklere destek sağlarken, kasları güçlendirir ve vücudun direncini artırır.
Muratbey D Vitaminli Ballı Kaymakli 200 gr

Muratbey D Ballı Kaymakli 200 gr
Bal; bal arılarının, çiçek nektarlarıyla birlikte bitkilerin veya üzerlerinde yaşayan bazı canlıların salgılarını toplayarak, kendi enzimleriyle işleyip petek gözlerine depoladığı doğal, tatlı ve besleyici bir maddedir. Doğal yapısıyla enerji kaynağı olmasının yanı sıra, antioksidan, antimikrobiyal ve prebiyotik özellikler de taşır. Muratbey D Kaymakli 200 gr
D vitamininin ana kaynağı güneş ışınlarıdır. Besinlerde ise çok az miktarda bulunur. Genel sağlık değerleri, kemik gelişimi ve kemik direnci üzerinde hayati öneme sahiptir. Obeziteden tip 1 diyabete, multipl sklerozdan belirli kanser türlerine kadar, bağışıklık sistemi ile bağlantılı olan korona vb. tüm hastalıklardan korunmada yardımcıdır. İnsülin üretiminde uyarıcıdır. Kalp krizi riskini kontrol eder. Kemiklerin, dişlerin gelişimi ve korunmasında önemli rol oynar. Kalsiyumun kemiklere yerleşmesini sağlar. Kalsiyum, ancak vücutta yeteri kadar D vitamini olduğunda kemiklere yerleşebilir. Bol miktarda alınan ve kemiğe yerleşemeyen kalsiyum ise böbrek taşı oluşumuna neden olabilir

Muratbey D Vitaminli Kaymakli 200 gr
Probiyotikler ve prebiyotikler vücudumuzun hastalıklara karşı doğal korumasıdır, sindirim sistemimizin sağlıklı çalışmasına yardımcı olurlar. Probiyotikler, prebiyotikler ile beslenir ve gelişir. Bu sayede ise hem bağırsak florası hem de bağışıklık sistemi korunur. Prebiyotiklerin en önemli görevi ise sindirim sistemini düzenlemesidir. Bağırsakların düzenli çalışması ise hem vücut sağlığı hem de mental sağlık üzerinde etkilidir. Bağırsak florasında bulunan zararlı bakteriler prebiyotik ve probiyotikler sayesinde azalır. Prebiyotikler bunun yanı sıra kan şekerini düzenler.

Muratbey D Vitaminli Kaymakli 200 gr
Doğrudan peynir ve sütten elde edilmek suretiyle hazırlanarak kullanılan, yüksek besin değerine sahip olan Whey proteinler, kas geliştirme amaçlı yoğun bileşene sahip önemli bir yapıdır.
SATIN AL

Trans yağ, tatlandırıcı, glüten içermez.

ENERJİ VE BESİN DEĞERLERİ

100 gramında 5 mcg D vitamini, 700 mg. Kalsiyum ve 9,8 g. serum protein içerir.TC Sağlık Bakanlığı Türkiye Beslenme Rehberi ( TÜBER)'e göre bu ürünün 100 gramı 2 yaş üstündeki tüm bireylerin günlük D vitamini gereksiniminin % 33 'ünü karşılar .
TGK’ye göre 100 gramı günlük kalsiyum ihtiyacınızın %69’ini ve fosfor ihtiyacınızın %42’ünü karşılar.
Besin değerleri 100 gr için
Günlük ihtiyacımın ne kadarını karşılar? 100 gr için RA* değerleri
Enerji (kJ/kcal)

760/182

-

%9

Yağ (g)

13

-

%18

Doymuş Yağ(g)

9,8

-

%49

Trans Yağ(g)

0

-

%0

Karbonhidrat (g)

<10,3

-

%4

Şeker (g)

<5,2

-

%6

Protein (g)

6

-

%12

Tuz (g)

0,7

-

%12

Vitamin D** (µg)

5

-

%100

Kalsiyum (mg)

553

-

%69

Fosfor (mg)

291

-

%42

* RA değerleri ortalama bir yetişkinin Referans Alım düzeyini belirtir ( 8400 kj/ 2000 kcal).
** TGK’ye göre 100 gramı günlük kalsiyum ihtiyacınızın %69’ini ve fosfor ihtiyacınızın %42’ünü karşılar.

Ürünlerimiz TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ile belgelendirilmiş tesislerimizde üretilmiştir.


PLUS – BALLI KAYMAKLI İLE TARİFLER

SAKLAMA KOŞULLARI

2-4 derecede saklayınız.

Peynirler, oda sıcaklığında ya da derin dondurucuda değil +2°C- +4°C ısıya sahip buzdolaplarında muhafaza edilmelidir.

Açtıktan sonra kısa sürede tüketiniz

Ambalajı açılan tüm ürünler, mikroorganizmaların kolayca ürememesi için en kısa sürede tüketilmelidir.

Ambalajında saklayınız

Sofraya yenilecek kadar alındıktan sonra peynirin kalan kısmı yine ambalajında ve kendi salamura suyu içinde muhafaza edilmelidir.

Muratbey’li lezzetler

Yemek Tarifleri

Muratbey ürünleri ile hazırlayabileceğiniz tarifleri görüntüleyebilirsiniz.