Sayfa Görseli

Ürünler

Izgara Peynir

X

Şartlar ve koşullar :
Paydaşlarımızın sitelerinden seçtiğiniz birine yönlendirileceksiniz. Lütfen bu sitenin kendi "şartlar ve koşulları"nı okuduğunuzdan emin olun. MURATBEY paydaşlarımızın sitelerinden sorumlu değildir.

Muratbey Izgara Peynir 200 gr

Yemeklerde ve böreklerde de kullanılabilen son derece lezzetli bir peynirdir. Tuz oranı muadillerine ve klasik hellim peynirlerine göre çok düşük olan, hemen her yemekte farklı şekillerde kullanılabilecek, ızgara yaptığınızda kolay erimediğinden enfes bir lezzete sahip Muratbey Izgara peynirini bir de makarna içine nane ile birlikte rendeleyerek denemenizi öneririz. Peynirinizi ızgara yaparken yağ koymanıza gerek yoktur, yağsız ( teflon vb) tavada ya da tost makinasında hiç yağ koymadan hafifçe kızartarak mükemmel lezzeti yakalayabilirsiniz. Muratbey Izgara peynirini et yemeklerinden kahvaltıya kadar birçok yerde kullanabilirsiniz. Örneğin minik küpler halinde doğradıktan sonra yağsız tavada çevirerek ızgarasını yapabilir, rendeleyerek köfte içine koyabilirsiniz. Ya da lavaş içine doğrayıp, fırında pişirerek pratik ve nefis bir börek hazırlayabilirsiniz. Kahvaltılarınız ya da ikram sofralarınız için ince dilimler halinde kesin, 10 dakika sıcak suda beklettikten sonra yağsız tavada kızartın. Sıcak servis yapın.

SATIN AL

Trans yağ, tatlandırıcı, gluten içermez.

ENERJİ VE BESİN DEĞERLERİ

TGK’ye göre 100 gramı günlük protein ihtiyacınızın %35’ini karşılar.
Besin değerleri 100 gr için
Günlük ihtiyacımın ne kadarını karşılar? 100 gr için RA* değerleri
Enerji (kj/kcal)

1230/294

-

%15

Yağ (g)

24,4

-

%35

Doymuş Yağ(g)

10,5

-

%53

Trans Yağ(g)

0

-

%0

Karbonhidrat (g)

1,04

-

%0

Şeker (g)

1,4

-

%1

Protein (g)

17,5

-

%35

Tuz (g)

1,5

-

%25

Kalsiyum (mg)

700

-

%88

Fosfor (mg)

650

-

%93

* RA değerleri ortalama bir yetişkinin Referans Alım düzeyini belirtir ( 8400 kj/ 2000 kcal).

Ürünlerimiz TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve TSE COVID-19 Güvenli Üretim ile belgelendirilmiş tesislerimizde üretilmiştir.

DİLİMLİ IZGARA PEYNİR İLE TARİFLER

» HELLİM'Lİ TAVUK SOTE
» PEYNİR DOLGULU ÇITIR KABAK

SAKLAMA KOŞULLARI

2-4 derecede saklayınız.

Peynirler, oda sıcaklığında ya da derin dondurucuda değil +2°C- +4°C ısıya sahip buzdolaplarında muhafaza edilmelidir.

Açtıktan sonra kısa sürede tüketiniz

Ambalajı açılan tüm ürünler, mikroorganizmaların kolayca ürememesi için en kısa sürede tüketilmelidir.

Ambalajında saklayınız

Sofraya yenilecek kadar alındıktan sonra peynirin kalan kısmı yine ambalajında ve kendi salamura suyu içinde muhafaza edilmelidir.

Muratbey’li lezzetler

Yemek Tarifleri

Muratbey ürünleri ile hazırlayabileceğiniz tarifleri görüntüleyebilirsiniz.