Sayfa Görseli

Ürünler

RENDE MOZARELLA

X

Şartlar ve koşullar :
Paydaşlarımızın sitelerinden seçtiğiniz birine yönlendirileceksiniz. Lütfen bu sitenin kendi "şartlar ve koşulları"nı okuduğunuzdan emin olun. MURATBEY paydaşlarımızın sitelerinden sorumlu değildir.

Akdeniz mutfağının eşsiz lezzetlerinden mozarella yumuşak, az tuzlu bir peynirdir. Muratbey rende mozarella peyniri taze pastörize inek sütünden üretilmiş hafif, esnek yapıda, kolay eriyen bir peynir olarak makarna, pizza, lazanya gibi hamur işi yemeklerden çorbalara, omletten salatalara, fırın yemeklerinden köfte ve kroketlere kadar sizin hünerlerinizle zenginleşecek tüm yemeklere hızlıca lezzet katacak sihirli bir dokunuştur. Keyifli, lezzetli ve görsel bir şölen sunacak rende mozarella’lı tariflerinizle büyüleyici sofralar hazırlayabilirsiniz. En yaygın kullanım şekliyle pizzaların vazgeçilmezi olan bu enfes peynir yumuşak yapısı sayesinde bir çok tatlıda da kullanılmaya son derece uygundur.
Ayrıca Muratbey Rende Mozarella peyniri, içerdiği zengin kalsiyum ve fosfor ile güçlü kemikler, doku ve hücrelerin onarımı ve vücudun enerji ihtiyacını karşılamak için sağlık dolu bir peynirdir.

SATIN AL

Trans yağ, tatlandırıcı, gluten içermez.

ENERJİ VE BESİN DEĞERLERİ

TGK’ye göre 100 gramı günlük protein ihtiyacınızın %79’sını karşılar.
Besin değerleri 100 gr için
Günlük ihtiyacımın ne kadarını karşılar? 100 gr için RA* değerleri
Enerji (kj/kcal)

1223/294

-

%15

Yağ (g)

21

-

%30

Doymuş Yağ(g)

15

-

%75

Trans Yağ(g)

0

-

%0

Karbonhidrat (g)

0,6

-

%0

Şeker (g)

0,6

-

%1

Protein (g)

25

-

%50

Tuz (g)

1

-

%17

Kalsiyum (mg)

630

-

%79

Fosfor (mg)

567

-

%81

* RA değerleri ortalama bir yetişkinin Referans Alım düzeyini belirtir ( 8400 kj/ 2000 kcal).

Ürünlerimiz TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve TSE COVID-19 Güvenli Üretim ile belgelendirilmiş tesislerimizde üretilmiştir.


Rende Mozarella'lı Tarifler

» VİŞNELİ MOZARELLA KEKİ
» MOZARELLA KAPLI SOMON
» RENDE MOZARELLA'LI LEZİZ LAZANYA
» MAC AND CHEESE

SAKLAMA KOŞULLARI

2-4 derecede saklayınız.

Peynirler, oda sıcaklığında ya da derin dondurucuda değil +2°C- +4°C ısıya sahip buzdolaplarında muhafaza edilmelidir.

Açtıktan sonra kısa sürede tüketiniz

Ambalajı açılan tüm ürünler, mikroorganizmaların kolayca ürememesi için en kısa sürede tüketilmelidir.

Ambalajında saklayınız

Sofraya yenilecek kadar alındıktan sonra peynirin kalan kısmı yine ambalajında ve ağzı sıkıca kapatılarak, buzdolabında muhafaza edilmelidir.

Muratbey’li lezzetler

Yemek Tarifleri

Muratbey ürünleri ile hazırlayabileceğiniz tarifleri görüntüleyebilirsiniz.

İpuçları

res2